schulden overzicht

Wat los ik af?

Naam:
Maandaflossing
Openstaand
ABN
250
30000 / 24500
Primeline
10
5000 / 310
Belastingschuld
2360
54000 / 8000
Totaal:
2620
89000/32810


3 opmerkingen:

 1. Los je deze bedragen extra af of is het de rente die je betaald op je schuld? Verder is het waarschijnlijk voordeliger om de lening van primeline ook naar de abn over te hevelen, kijk maar eens naar de rentes die je betaald. Je hebt dan gelijk meer overzicht

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Weer een gezin met schulden weg van ons dek,steeds meer gezinnen krijgen schulden,begrijp het wel een aantal kinderen opgroeiend van een jaar of drie tot een jaar of 9 á 10,kinderen moeten gekleed worden,schoolgeld moet betaald en noem maar op,vader eigen bedrijf loopt ook niet zoals het moet,krijgt te weinig opdrachten en moeder is thuis voor de kleinste.
  waren er vorige week nog,toen er ineens een papier aan de brievenbus hing heel vreemd ook want iedereen kon het lezen,door schulden stond erop executie verkoop en ineens zijn de buurtjes verdwenen,denk in de nacht de benen genomen omdat ze de verschutting van de buren niet kunnen ondergaan.
  Er gaat zoveel geld steeds naar Griekenland en de eigen Nederlanders staan op straat,een heel gezin 5 of zes personen,mensen gaan naar de voedselbank en al die buitenlanders profiteren maar van onze extra's zonder belasting te betalen,de zorgtoeslag en huurtoeslag wordt fraude mee gepleegd en die buitenlanders blijven maar komen,ze jagen onze eigen kinderen bij de bouw weg en er worden weergoedkope oostblokarbeiders aangenomen,ik weet niet waar het hier eindigen moet met onze eigen Nederlanders,nu las ik weer dat er een hoop Russen naar Nederland komen,de buitenlanders hebben straks te vreten en werk en onze eigen mensen staan op straat,weet niet waar het heen gaat maar de regering doet er niets aan!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. waarom altijd de schuld bij een ander zoeken als je in de schulden zit, wat schiet je daar mee op??

  BeantwoordenVerwijderen