zondag 15 september 2013

Ons weekend


Deze week (te) veel geld uitgegeven. UItgavens die noodzakelijk zijn en waar je niet om heen kunt.

Het regent, de kou dus de kinderen hebben weer warme winterschoenen nodig. En wat zijn deze toch prijzig. Maar wat waren zij toch trots en happy!  Vorig jaar in december voor alle kinderen een winterjas gekocht voor 50 procent korting en deze kunnen zij nog een jaar dragen. Dat valt weer erg mee.

Dit weekend hebben wij zelfgemaakte hamburgers gegeten. Hamburger uit de vriezer, smeltkaas, gebakken uien, tomaat en spek. Echte junkfood. Maar een stuk goedkoper als naar de Mac.

Ik had nog een hoop pruimen uit onze boom. Dus wij hebben een heerlijke pruimentaart gemaakt en gegeten met warme chocolademelk en opgeklopte slagroom.

Vanmiddag een stuk fietsen. Gratis vermaak.

Vanavond een financieel overzicht maken. Ik ben door de vakantie, extra uitgavens een beetje de weg kwijt. Wij moeten nog tot februari ontzettend oppassen. Daarna blijft er nog 1 schuld over. Dit geeft mij zo'n gevoel van vrijheid maar dan moeten wij nog wel even extra doorzetten.

Ik wil graag minder werken. Het vele werken slurpt zoveel energie op. Tijd die ik zo graag anders wil besteden. Helaas kunnen wij mede door het grote gezin niet van 1 inkomen leven. Wij hebben niet veel eisen. Maar elk jaar op vakantie, een (oudere) auto en de kinderen af en toe verwennen moet wel  kunnen. Ik zou zo graag een leeg hoofd willen hebben. Gewoon lekker kneuterig genieten van het simpele leven. En hoe kan ik dit het beste invullen...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten