maandag 13 augustus 2012

Vakantie

De kinderen hebben nog vakantie. Wat ga je doen met zulke dagen?

Vooral genieten dat de dag zonder wekker begint.

 Ik hoop dat onze kinderen niks merken van onze problemen. Daarom doen wij regelmatig leuke dingen. Zo vergeet ik ook alle stress en zorgen.

Uitjes naar bekende en grote parken zijn erg prijzig. Zelfs parkeren moet je betalen. Absurd. Je hoeft natuurlijk niet elke dag weg. Maar zo nu en dan een uitje is gezellig!

Kijk eens naar kleine parken, buitenspeeltuinen of een speelbos in je omgeving. Er is vaak meer te doen in je eigen omgeving dan je denkt (scheelt benzine). Ik sta ervan versteld.

Zo gaan wij deze week naar dierentuin Nordhorn in Duitsland. Oké zij hebben geen olifanten of een ijsbeer. Daar is de prijs ook naar. Een gezinskaart kost 26,- (voor grote gezinnen erg fijn). Zij hebben een grote speeltuin. De kinderen vermaken zich daar prima. Met zulke uitjes nemen wij altijd alles van huis mee. Deze keer pannenkoeken.

 Deze week word het prachtig weer. Bij de Action verkopen zij waterballonnen ( 49 cent). Papa en mama zijn een avondje druk met 100 waterballonnen maken, maar succes is gegarandeerd :).
Of wij gaan op de fiets naar het bos en gaan daar samen voetballen.

Vandaag hebben wij een stuk gewandeld, gepicknickt en de eendjes brood gegeven. Bij thuiskomst heb ik een smaakvolle aardbei milkshake gemaakt. Ik heb zaterdag bij de LIDL een doos aardbeien voor 99 cent gekocht. Deze hebben wij gemixt met een halve vanille ijsrol (ijsrol 1,09 bij de c1000) en melk. Kosten 1,69. 

Vanavond hebben wij aardappelen (0,75), gehaktballen (1,75), sperziebonen (0,63) met een komkommer salade gegeten. 0.68 cent per persoon!

http://www.dagjeweg.nl
http://www.leukeuitjes.nl/
http://www.gratisdagjeuit.nl

5 opmerkingen:

  1. De dierentuin in Rheine is ook leuk en goedkoop.
    Is niet zover van Nordhorn af. Leuke grote speeltuin in Bad Bentheim

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ridderfeesten in Bad Bentheim. Lees onze weblog; http://www.blogetje.nl/bad-bentheim-vakantie/ voor meer informatie.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo.
    Dit is een aanbieding die voor u van groot belang kan zijn. Ik ben blij dat ik in minder dan 72 uur van dit aanbod heb kunnen profiteren. Daarom verzoek ik u contact op te nemen met de Financieel Manager; Matthias Haamann (contactgegevens hieronder), als u geïnteresseerd bent en deze informatie wilt delen.
    Dit is een voorstel voor een terugbetaalbaar financieringsaanbod (lening of investering) met een rentepercentage van 1,5% en volgens een aflossingstermijn die bij u past; voor uw dringende financiële behoeften, de realisatie van uw projecten, uw persoonlijke en economische ontwikkeling.
    Het is geweldig en het helpt veel.☺️
    Neem contact op met de financieel manager via WhatsApp op +49 176 77093410 / e-mail op matthiashaamann@gmx.net
    DANKJEWEL

    BeantwoordenVerwijderen