donderdag 16 augustus 2012

Gratis producten testen

Meld je ook aan bij:

www.theinsiders.eu

www.buzzer.nl


8 opmerkingen:

 1. Alles goed?
  Mis je berichtjes!Volhouden hoor, we kunnen elkaar helpen!Hopenlijk tot gauw!

  groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad waar blijven de positieve help-berichten. Ik heb er wellicht nog 1tje. Vond laatst een site met kortingscode, genaamd e-Kortingscode.nl. Daarmee kan je flink besparen op allerlei producten! Dagjes weg, drogisterij, kleding en meer. Wellicht handig! Groetjes Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoe gaat het nu? Kom je binnenkort weer terug?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En, lukt het allemaal nog of niet en laat je daarom niets meer horen?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Facebook is het nieuwe gratis?

  Voor niets gaat de zon op… Maar hoe kun je nog meer gratis spullen krijgen?.

  Veel websites en bedrijven geven gratis spullen weg ter promotie van hun artikelen. Vaak worden ze naar je opgestuurd of je kunt ze ophalen zonder te betalen.
  Het aanbod van websites met gratis artikelen is enorm zodat liefhebbers van gratis (en wie houd er nu niet van gratis ) hun hartje kunnen ophalen!

  Surf bijvoorbeeld eens naar http://www.zoekgratis.com. Op deze website kunt u dagelijks gratis artikelen vinden van Nederlandse en Belgische websites. Het gaat daarbij regelmatig om geld-terug-acties, waarbij je het product in de winkel moet gaan kopen en dan via je bankrekening de aankoopprijs teruggestort krijgt.

  Ook vaak betreft het acties waarbij je jouw gegevens moet invullen en dan krijg je het artikel gratis toegestuurd. Neem hiervoor wel een spam email adres want het bedrijf heeft dan wel jouw gegevens, om je ook later reclame toe te sturen.
  Met de komst van Facebook betreft het ook vaak een Facebook pagina waarbij je door middel van een “like” gratis spullen kan krijgen, als je het bedrijf maar deelt met je vrienden want daar gaat het tenslotte allemaal om

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bedankt voor het delen .. de winkel echt bieden lucratieve pakketten?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Bedankt voor het delen .. de winkel echt bieden lucratieve pakketten?

  BeantwoordenVerwijderen